Onze diensten

 • Oldtimers

  Oldtimers vragen vaak een andere aandacht dan moderne auto’s. Oude lakken, chroom etc. Wij weten als geen ander hoe om te gaan met deze beauty’s. Zo bereiken wij zo veilig mogelijk een topresultaat. Prijs op aanvraag.

 • Exclusieve Auto's

  Ferrari, Porsche, Lamborghini, Maserati, Bentley. U kunt ze met een gerust hart bij ons brengen voor een topbehandeling. Indien gewenst komen wij op locatie. Prijs op aanvraag.

 • Boten/Jachten

  Een gel-coat of botenlak is niet te vergelijken met een autolak. Met 30 jaar ervaring zijn wij in staat om ook uw boot/jacht in absoluut glanzende staat terug te brengen. Ontdoen van vervuiling, grondig polijsten en daarna voorzien van een perfecte beschermlaag zorgt ervoor dat u weer schitterend rondvaart. Prijs indicatie € 80,00 per strekkende meter.

 • Campers/Caravans

  Een waardevol bezit. Ondanks dat de camper of caravan maar een paar weken per jaar wordt gebruikt wordt er veel van ze gevraagd. Extreme temperaturen, hars, insecten etc. Wij reinigen, polijsten en voorzien de camper of caravan van een lakverzegeling. Prijs vanaf € 75,00 per strekkende meter.

 • Vrachtwagens

  100.000 km per jaar is niks. Er wordt vaak in geleefd, geslapen en gerookt. Het is een 2e huis. Cabine reinigen, polijsten en poetsen is een behoorlijke klus. Maar wij doen het graag voor u. Prijs op aanvraag.

 • Landbouwvoertuigen

  Extreem prijzige machines. Wij maken ze aflevering klaar zowel nieuw als gebruikt. Prijs op aanvraag.

Bent u benieuwd naar informatie over onze diensten?

Of heeft u vragen over ons, onze pakketten of acties?

Bel ons